Régi és új emlékeim tárháza: ofze.hu

Új OFZE honlap. Röviden ennyi. A régi tartalma is elérhető, bár azt te már úgy is láttad. Gondolhatod Kedves Olvasó, hogy akkor most nem is olvasgatsz sokat, inkább csak bóklászol. Megnézed, hogy van „ofze bolt”. Örömmel konstatálod, hogy neked  ezek a DVD-k már megvannak. Ekkor jössz rá, hogy CD-t is vásárolhatsz, amin elgondolkodsz. De nem, hisz válság van…

Mégis kellene valami ajándékot venni a kedves rokonnak. Megveszem a CD-t hiszen ebben a zenekarban játszik a gyermekem. A csöppség. A kis aranyos.

De mióta is ül bent? Várjunk csak!? Idén lesz két éve. Azt hiszem. Vagy már háromszor is volt Zombán? Ezen tűnődöl, ahelyett, hogy megnéznéd a képeket, amin szinte biztos, hogy megtalálod. Sebaj, új vagy az oldalon. Keresed a galériát..,majd: meg van! Igen, ott a gyerekem. A csöppség. A kis aranyos.

Látod: „zenék-videók” Rákattintasz. Ezen a Szilveszteri Hangversenyen is ott voltál. Beugrik: sportcsarnok, kovácsok, táncosok. De várjunk! Már akkor is játszott a Lelkem? – kérdezed magadban.

Törnek fel az emlékek, ugranak be a sztorik, hogy ki mit hagyott otthon utazás előtt, kire kellett várni, ki esett el cintányérral, mikor hoztunk haza serleget, és mindeközben jut eszedbe: már a minősítésen is ott voltál, mikor kiemelt aranyakat szereztünk. S rájössz, a gyermek már nem kicsi, hanem inkább rangidős, és szülőként te is zenekarossá lettél.

A gyermeked, a Lelked, már rég nem két éve zenekaros. Ő már rangidős…

ofzehu_regi_01

A zenekar első webjének utolsó nyitóképe

S, te „gyermek”, te is elgondolkodsz, hogy mikor, mi történt. A jó emlékek és küzdelmes napok egyaránt eszedbe jutnak, mint nekem, mikor a régi tudósításokat raktam át ide, az új helyre. Igen, ott voltam, átéltem, az én sikerem is volt, erre vagyok büszke, ezért büszke ránk karnagyunk, Laci bá. S rájössz amire én is, ezért nem kell elbújni a fényképező elöl. Még akkor sem, ha szerinted neked nem áll jól a kalap…

Legyen honlapunk régi és új emlékeid tárháza, elevenítsd fel az együtt átélt dolgokat Kedves Zenekaros, Szülő, Barátunk. Isten hozott új honlapunkon!

Köszönet jár Zsedényi Péternek, aki e honlap elődjét nagy gonddal, barátságból elkészítette, valamint Szőke Szabinak – egykori dobosunknak -, aki a tárhelyet és a technikai támogatást a mai napig biztosítja.

Végül köszönet még tsabeeka-nak, aki az ötleteinket „webesítette”, és egy öregnek tűnő, de örök fiatal, 80 éves  zenekarnak egy fiatalos honlapot „épített”.