Közeleg a Filmzene hangverseny – játsszon velünk!

filmzene_fly01
A zenekar nyári fellépéseinek egyik jelentős állomása lesz július 9-én. Az Orosháza Fesztivál keretében ezen a csütörtök estén 20. 30 órai kezdettel adjuk a Derricktől – Indiana Jonesig című hangversenyünket. Ebből is kitűnik, hogy csupa ismert és népszerű filmzenét tanultunk meg, hogy a közönség elé tárjuk azokat fúvós átiratban. A hangversenyen játékra is várjuk közönségünket, erről bővebben a tovább gombra klikkelve olvashat.

A zenekar hosszú évek óta játszik nagy sikerrel filmzenéket és azok feldolgozásait. Ebből jött az ötlet, hogy idén az Orosháza Fesztivál alatt ezekből állítunk össze két félidőnyi anyagot. A filmművészet minden ága jelen lesz zenében, legyen szó musicalről, romantikus filmről, bűnügyi sorozatról vagy akár sci-fi-ről.

A hangversenyre jegyek még kaphatók a művelődési ház pénztárában 1.700 forintos egységáron.

Éppen e sokszínűség miatt szervezünk egy totó játékot a közönségnek a hangversenyen. Az első félidőben minden néző kap egy papírt, melyen totó formájában fel lesz sorolva 3-3 zeneszám. Ezek közül kell kiválasztani a helyes választ, hogy éppen melyiket fújjuk a színpadon. A szünetben begyűjtjük a kitöltött lapokat, a második félidő alatt értékeljük azt és a hangverseny végén a helyes megfejtők között kisorsolunk 3 db XX. Szilveszteri hangverseny DVD-t.

Ha szereti a fúvószenét és azon belül is rajong a filmekért, akkor várjuk július 9-én 20.30 órakor a Fesztivál udvar nagyszínpadán!