Csiripeltünk a sűrűjéből

twitter_logo_headerElmondhatjuk, hogy túl vagyunk egy tesztüzemen és ezután következik az éles bevetés. Átestünk a tűzkeresztségen, és valóban élőben jelentkeztünk be Erdélyből és Zombáról. Sőt, utóbbi út végén igazán éles helyzetben dolgoztunk, amolyan “Breaking News” szerűen. Ja, hogy miről is van szó? Természetesen a twitter csatornánkról, melyre a megyei lap online vezetője is felfigyelt már.

Kezdjük is ezzel, azaz a megyei lappal, annak is az online változatával, a Beol.hu-val. Az ottani online vezető, Korbely György maga is aktív twitter használó, csiripjeivel telekürtöli a világhálót. Természetes hát, hogy követi az OFZE “adásait”. Erről a nálunk még újnak tűnő jelenségről számolt be a Beol.hu olvasóinak blog bejegyzésében, ahol képet adott a zenekar netes mindennapjairól.

A twitter lassan a zenekar mindennapjaiba is beépül. Közvetítettük a történéseket Erdélyből, és most Zombáról. Utóbbi azért volt igazán érdekes, hiszen a hazaúton defektet kaptunk. Azonnal előkerült a telefon, és már pötyögtük is twitterre az aktuális történéseket. Utólag a látogatottságot nézve nem volt hiábavaló a munka. (A lerobbanásról és a zombai turnéról hamarosan képes beszámolókkal jelentkezünk).

Mindezeket azért írtam le, hogy láttassuk: a háttérben a zenélésen kívül nagy munka zajlik nap mint nap.