Ásó, kapa, nagyharang!

A zenekar rengeteg fellépésen van túl, ám július 25-ére egy nem mindennapi felkérést kaptunk. Eme nap délutánján tíz “öreg OFZE tag” a Gyopár Club Hotel felé tartottunk. Hogy miért? Ahogy az a nyári szombatokon lenni szokott, ezen a napon is két ember fogadott egymásnak örök hűséget, melynek mi is tanúi lehettünk.

A szertartás szinte olyan volt, ahogy az a „nagy könyvben” meg van írva. Minden olyan finoman egyszerű és szép. A gondosan összeválogatott zenék, a virágok, az anyakönyvvezető megható szavai mind-mind a tökéletességért feleltek.

Az pedig külön megtiszteltetés volt, hogy mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy ez a nap még különlegesebb legyen. Egy olyan állomás, ahová talán mindenki el szeretne egyszer jutni.

A szertartás legfontosabb pillanatai – az „igenek” és a gyűrűk felhúzása – után  egy kis ajándékkal kedveskedtünk az ifjú párnak, Lovas Magdolnának és Bencsik Tibornak. Bryan Adams egyik számát játszottuk el nekik, amely akár útravalóul is szolgálhat nekik.

Hiszen elengedhetetlen, hogy mindent, amit teszünk, a másikért tegyük. De tudják ezt ők nagyon jól. Látszik rajtuk. És remélem, még sok ilyen őszinte eseménynek lehetek részese.

Sok boldogságot az ifjú párnak!

A fotókért külön köszönet Török Zsoltnak

090725_eskuvo01

Éljen az ifjú pár!

Éljen az ifjú pár!

090725_eskuvo02