Kapható a XXII. Szilveszteri hangverseny DVD

Ez most egy ajánló írás, mely arról szól, hogy  megjelent a 2010-es Szilveszteri hangverseny dupla DVD-je, melyet ajánljuk figyelmetekbe. Vegyétek, vigyétek, nézzétek. Minden fontosabb momentumot és pillanatot rögzített az Orosházi Városi Televízió stábja, méghozzá öt kamerával. A sok-sok mikrofonnal felvett hangot Baranyai János hangmérnök utómunkázta, majd ezt a kettőt volt zenésztársunk, Németh Roland “Guliver” összevágta és szerkesztette.

Ezen idő alatt a borító és a lemezekre kerülő látványterv készült Kálmán László boszorkánykonyhájában számítógépén. Ebben már részt vettek a zenekarosok is, rengeteg ötlet és vélemény után alakult ki az a látvány, ami a DVD kézbevétele után fogad.

A 2010-es XXII. Szilveszteri hangverseny DVD borítója

A 2010-es XXII. Szilveszteri hangverseny DVD borítója

De mit is találsz a két lemezen? A koncerten elhangzott összes zeneszám és produkció visszanézhető. A könnyűzene dominált ezen a hangversenyen, sok humorral fűszerezve. Többek között bemutatkozott a zenekar öttagú fiatal kamaraegyüttese, és a három bajornak öltözött trombitást is kiszolgálta egy hetyke bajor menyecske – sörrel. Emellett a zombai táncosok és a művészeti iskolás mazsorettesek fellépését is megörökítettük.

Ha meg akarod rendelni itt a neten, kattints ide. A lemez kapható Orosházán a Győri Vilmos téri Csepregi könyvesboltban is.