Játsszatok és nyerjetek belépőt a Szilveszteri hangversenyre

Már csak két hét, és újra jön az év legnagyobb koncertje, a Szilveszteri hangverseny. Az OrosCafé.hu városi hírportál belépőket sorsol ki, amiért játszhattok.

Az Orosházi Fúvószenekar immár 24. alkalommal rendezi meg Szilveszteri hangversenyét december 29-én, a Petőfi Művelődési Központban. Az eltelt évtizedek alatt Orosháza egyik legnagyobb szabású zenei eseményévé nőtte ki magát a koncert. A kiváló zene és a jó hangulat most is garantált, a tervezett műsort ide kattintva találjátok meg.

Az OrosCafénak 2×2 db belépőt adtunk a játékra. Ha játszol, helyesen válaszolsz, és még szerencséd is van, 2 jegyet nyerhetsz a hangversenyre.

A játék a Facebookon fut. Ha játszani és nyerni szeretnél, akkor klikkelj ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomnod a Tetszik gombra, hogy csatlakozz az Orosházi Fúvószenekar Facebook oldalához, a többit már látni fogod és máris kezdheted a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon az Orosházi Fúvószenekar oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre. A megfejtéseket 2012. december 23-a, vasárnap 17 óráig várjuk.