Elfújtuk az óévet

Úgy alakult, hogy 2013-ban nem volt Szilveszteri hangverseny. De ettől mi nem dőlünk a kardunkba, hiszen már tudjuk, hogy 2014 februárjának elején mindezt bepótoljuk egy farsangi koncerttel. Éppen ezért a két ünnep között is próbáltunk, és ez éppen december 29-re esett. Amikor a szilveszteri hangverseny lenni szokott. Úgyhogy végül is fújtunk is, meg nem is 🙂

A próbán már a farsangi koncert anyagát gyakoroltuk, majd szendvics, süti, üdítő és egy kis lélekmelegítő is előkerült. Befutott néhányunk felesége/férje, barátja/barátnője és jöttek a gyerekek is. Sajnos volt, aki nem tudott ott lenni munka vagy családi program miatt, de mi odaképzeljük őket is a fotóra. Mi így búcsúztattuk magunk között 2013-at.

Egy banda! Egy hang! BUÉK mindenkinek! (Fotó: Nagy Nándor)

Ami nem volt egyszerű esztendő, rengeteg problémát kellett megoldanunk év közben és van, ami áthúzódik jövőre. De egy OFZE-s nem az a fajta, aki feladja. Beleállunk a munkába, hiszen a zenekar 84 éves múltja is erre kötelez minket! Kitartóak és összetartóak vagyunk, a zene mellett a barátság a legfontosabb kapocs köztünk.

Boldog, zenével és örömmel teli 2014-es esztendőt kívánunk! Találkozzunk valamelyik koncertünkön, térzenénken!