Sör, csülök, fúvósmuzsika

Az Orosháza Fesztivál keretén belül – a tavalyi sikereken felbuzdulva – második alkalommal került megrendezésre a sramli est. Fúvós-ügyileg, a helyzet adott volt: a zenét mi szolgáltattuk. Különösebb nehézség nem akadt, viszont nem a megszokott formációban és öltözékben szórakoztattuk a nagyérdeműt. Sörsátor alatt a „Piszkos 12″ valamint a „Fúvósötös” sörözött zenélt.

Ki kell jelentenem, hogy nem akadt olyan ember a sátorban és annak környékén, aki csak úgy bámult volna maga elé a nagyvilágba. Volt, aki előtt sör gyöngyözött és sörkorcsolya szikkadt, míg előttünk kottahegyek magaslottak.

Terítéken polkák, és közismert nóták voltak, melyeket tapssal és énekszóval erősített a közönség.  Szóval a „zaj” elismerés volt, épp úgy mint a csend, de ez utóbbi már inkább az ételnek szólt. Uborka, csülök, kemencés krumpli némi kenyérrel, no és sörrel. Mindez este tíz órához közeledve. Nemhiába, a rendezvény fővédnöke nem a fittness guru  Norbi volt.
Kiadós muzsikálás után a dossziénkban a kották elfogytak, a vendégek poharai a sokadik töltés után is kiürültek. Nem volt más hátra, mint előre. A hajnali mulatozás csak azért maradt el, mert másnap szerda volt, és másnaposan dolgozni?! Azt nem lehet….

A képeket itt nézheti meg.