Digitális a világ – OFZE a nagyvilágban (videóval)

Tizenhárom éve vagyok zenekaros, így vannak emlékeim szép számmal. Bár igaz az is, hogy főleg csak a fejemben raktároztam el a dolgokat. De most már más a helyzet. Digitális fényképezők, kamerák, “okos” telefonok, és csupa olyan cuccok vannak a zenészek és közönségünk birtokában, melyeket tíz évvel ezelőtt  a 007-es ügynök is megirigyelt volna. Éppen ezért mi is meglepődünk néha, hol találjuk meg magunkat.

Most mindenki rögzít mindent. Sajnos az internet behatárolja a dolgokat és például a videókat le kell butítani, mely minőségromlással jár. Azért vegyük sorra a dolgokat.

Beszámoltunk a rétes napról mi is, de meglepetésünkre a YouTube-on láttuk magunk viszont. Aztán itt van Erdély. Koccintottunk a barcaiakkal, pózoltunk és mit ad Isten? Kaptuk Gábortól a levelet, melyben megosztotta velünk a galériáját. A képeken, pedig mi vagyunk orosházi fúvósok.

Ahogy azokon a videókon, amiket felrakott a netre. A poszt apropója pedig az, hogy a tegnapi fellépésünkről is már küldtek ötven fotót.

Nem kívánunk más tollával ékeskedni, ezért nem vesszük csak úgy át a szerzeményeket, hanem linken ajánljuk azokat, ezzel is megtisztelve a honlapok üzemeltetőit, a videók készítőit.

Köszönjük, hogy elkülditek nekünk a képeket és a videókat. Várjuk a továbbiakat – legyen az profi vagy amatőr – és közzé is tesszük. Mi pedig továbbra is azon dolgozunk, hogy az oldalunk még profibb legyen.