Irány Szigliget – kövess minket a turnén

Ez lesz a nagy visszatérés, hiszen a zenekar az 1990-es években rendszeres vendég volt Szigligeten. Volt esztendő, amikor 10 napon át voltunk az állandó zenekara a Szigligeti Napoknak. Azóta sok év telt el, és most, 2013-ban visszatérünk.

Visszatérünk 🙂

Tovább után azt is megtudod, miért oda megyünk, és hogyan követheted, merre járunk.

Karnagyunk, Fabók László még év elején felvetette az ötletet, hogy amolyan csapatépítő jelleggel menjünk le a Balatonra.Felmértük a terepet és úgy döntöttünk, hogy árban/szolgáltatásban korrektet ajánl Szentes Városi Üdülőtábora, így náluk töltjük el a nyári zenetábort. Nekünk, idősebb OFZE tagoknak ez külön öröm, hiszen elképesztő mennyiségű szép emlék, móka és kacagás köt minket ehhez a gyönyörű helyhez (a fiatalabbak biztos hallanak is majd néhány jó sztorit, ahogy nosztalgiázunk 🙂

És ahogy azt szoktuk a turnén, a twitteren közvetítjük, merre is járunk, mikor próbálunk és éppen hol strandolunk vagy zenélünk. Bal oldalt fent láthatjátok is a kis dobozban.

A zenekarból néhányan aktívan használjuk a twittert, így itt fogjuk megosztani mindenkivel, merre járunk és mit csinálunk. Ahány zenész, annyi élmény. Ja, és így legalább az aggódó szülők is látják, mit csinál éppen a féltett gyermek.

Ha pedig üzenni akarsz nekünk a twitteren, tedd a csirip végére az #ofzeturne szöveget, és az is megjelenik a falon. Ha pedig követni szeretnél minket, akkor a www.twitter.com/ofze címen ezt is megteheted.