Jön a zombai turné – ezt is közvetítjük

Alig pár napja, hogy hazaértünk a balatoni turnéról, július 26-án, pénteken délben újra felszállunk a buszra és jön a következő zenei- és bulidózis. Most testvértelepülésünkre, Zombára indulunk egy hétvégére. És persze ezt az utat is közvetítjük nektek a magunk módján.

Orosházán van Zombai utca – Zombán pedig van Orosháza utca
(Archív fotó: Kálmán László)

A részletekért lépj…

Zomba az a hely, aminek szinte már minden zegét-zugát ismerjük, hiszen már mi magunk sem tudjuk, hányszor jártunk a Tolna megyei községben. De oda visszamenni mindig öröm, hiszen táncos barátaink vendégszeretet nem ismer határokat.

Persze most sem csak szórakozni megyünk, adunk is a kedves vendéglátásért cserébe két koncertet. Egyet a templomban, egyet pedig a Bográcsfesztiválon, a faluban. De persze nem maradhat ki a közeli Tengelic sem, hiszen az ottaniak szinte mindig meghívnak bennünket egy térzenére, ha arra járunk, mi pedig szívesen megyünk. A pontos zombai programért klikk ide.

Közvetítünk Facebookon és twitteren

Persze most sem maradhat ki a turné közvetítése. Ahogy a balatoni kirándulást, úgy a zombai napok történéseit is megosztjuk veletek. Annyit újítunk, hogy a hivatalos infók most már a Facebook oldalunkon is megjelennek majd, szövegek és képek formájában. De emellett továbbra is lesz infó a twitteren is, ráadásul ott nem csak a “központi” információk, hanem a zenészek élményei, képei, videói is megjelennek majd. Ezt bal oldalt fent láthatjátok is a kis dobozban.

Ha üzenni akarsz nekünk a twitteren, tedd a csirip végére az #ofzeturne szöveget, és az is megjelenik a falon. Ha pedig követni szeretnél minket, akkor awww.twitter.com/ofze címen ezt is megteheted.