Fúvószene szilveszterre – sztárvendégekkel

Kissé szakítunk a hagyományokkal idén. Ugyanis a 26. Fúvós Szilveszter elnevezésű koncerten nemcsak minket láthatnak és hallhatnak, hanem két igazi fúvós nagyágyút is: Török Ádámot és dr. Galyas Lászlót.

Mellettünk, orosházi fúvósok mellett két sztárvendég is fellép december 29-én

Mellettünk, orosházi fúvósok mellett két sztárvendég is fellép december 29-én

A szilveszteri évzárók közül ez lesz a sorban a huszonhatodik. Sok különlegességet láthattak már tőlünk ennyi év alatt, de most egy újabb meglepetéssel rukkolunk elő. Infók a fellépőkről és a jegyekről kattintás után.

Hónapok óta készülünk az év számunkra legfontosabb koncertjére. A műsor már összeállt, az utolsó simításokat végezzük a próbákon.  A művelődési központ színháztermében december 29-én felcsendül a fúvószene. Ahogy az megszokott, idén is lesznek vendégeink. Táncosok és zenészek egyaránt. A zombai táncos barátaink most is elutaznak hozzánk, így is viszonozzuk a nyári zombai turnénkat. Mellettük új táncos csapat is bemutatkozik majd: a nemrégiben alakult orosházi mazsorett csoport.

Íme a legfontosabb koncert infók egy képen

Íme a legfontosabb koncert infók egy képen

A koncert első fele a mienk. Bemutatjuk, mit tanultunk be idén karnagyunk vezetésével. Ebben a félidőben jönnek a táncosok is, akikkel több közös produkciót is előadunk.

A szünet után pedig jön a meglepetés. A hazai blues-rock és jazz-rock egyik koronázatlan királya, Török Ádám lép színpadra. De nem érkezik egyedül. Társa, dr. Galyas László trombitaművész lesz, aki elmondása szerint kettőzött erővel készül a koncertre. Ennek oka, hogy orosházi, és testvére, Gábor is ott ül a mi a zenekarunkban.

Török Ádám és dr. Galyas László egyébként néhány éve már megmutatták Orosházán, milyen az, amikor felcsendülnek a legnagyobb Mini számok. Az fergeteges koncert volt, szerintünk ez most sem lesz másként. A koncert végére pedig meglepetéssel készülünk, ahogy szoktunk…

Jegyek még kaphatók!

A belépők szépen fogynak, de aki nem vette meg, ne essen pánikba, még lehet kapni. December 21-e, hétfőtől viszont már ne a művelődési központban keressék, hanem itt.

Reméljük, ott lesz december 29-én este a művelődési központban és velünk tölt egy fantasztikusnak ígérkező fúvós estét.