Fúvós zenés ébresztő május 1-jén

A tavalyi fogadtatás és a visszajelzések olyan jók voltak, hogy idén már nem is volt kérdés: május 1-jén zenés ébresztőt tart a fúvószenekar.

Így hát a zenekarosok szerdán 7:45 órakor teherautóra pattannak/másznak (kinek hogy adja az egészsége) a PMK Orosháza Előd utcai hátsó bejáratánál, és egészen 11 óráig zeneszóval kísérve járjuk a várost.

Mivel idén vagyunk 95 évesek (na nem mi, hanem a zenekar) ezért úgy döntöttünk, az ünnepi évben nagyobb kört teszünk, így elgurulunk Rákóczitelepre, Szentetornyára és Gyopárosfürdőre is.

Készítettünk egy térképet, amin látható, merre megyünk majd. Hogy hova, pontosan mikor érkezünk nem tudjuk, hisz néhány helyen megállunk, ahol kedves támogatóink harapnivalóval és frissítővel kínálnak bennünket, mi pedig elhúzzuk a nótájukat a platóról. (Ha valaki közületek szeretne ehhez csatlakozni és a tervezett útvonalon lakik, írjon nekünk üzenetet, és ha mód van rá, megállunk ott is).

Azt előre leszögezzük: bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk minden utcába, minden városrészbe elmenni, mert akkor nagyjából május 3-án este végeznénk 🙂

A térkép a linkre kattintva nagyítható, ha valaki szeretné részletesen tanulmányozni a zenekar útját Indulás az A pontból, érkezés a J pontra: