Orosházi Fúvószenekari Fesztivál – újratöltve

Cintányéros karnagy

Cintányéros karnagy (klikk a képre több fotóért)

Mint a korábbi bejegyzésekből is látható, akadt szép számmal dolgunk az elmúlt időszakban. Voltunk Rétyen – melyről már beszámoltunk az első és a második részben – , a filmzenei hangversenyen is túl vagyunk, most meg kis híján már bepakolt utazótáskával várjuk a szerdai indulást, ugyanis Zombára megyünk, mégpedig öt napra. Már csak abban bízunk, hogy ha hazajövünk is sütni fog a nap, és megszáradnak a ruháink a mosonmagyaróvári turnéig.
Egy szó mint száz: bokros teendőink között nem volt még idő az Orosházi Fúvószenekari Fesztiválon készült képeket kiválogatni és felrakni a galériába. (Azért adtunk belőle ízelítőt). De most megtörtén. Az album neve e bejegyzés címével megegyezik.

Aki viszont tudatosan keresett képeket a neten, és nem ragaszkodott honlapunkhoz az bizony szerencsével járt. A BEOL érintőlegesen fesztiválunkról épp úgy beszámolt, mint az Orosháza Fesztivál megnyitójáról, ahol szintén meneteltünk. (Megjegyzem nem is keveset.)

A fesztiválra meghívott zenekarok közül a Tótkomlósi Ifjúsági Zenekar saját honlapján is közzétett pár fotót, melyek ide kattintva elérhetők.

Most a fentebb említett mulasztásunkat pótoljuk azzal, hogy az ízelítő után mi is közzétesszük válogatott fesztiválfotóinkat.

Igyekszünk változatos képekkel tarkítani a honlapunk, és törekszünk arra is, hogy – csak így Megasztárosan mondva – átjöjjön a hangulat. Jelentem, nem mindig sikerül. De van megoldás. El kell jönni a következő rendezvényünkre. Mikor lesz? Azt figyelni kell a honlapunk jobb oldalán.