Nem tudja mit enne a Batyus Bálon? Segítünk!

Már csak néhány nap, és megnyitjuk a 19. Batyus Bálat a Táncsics gimnázium sportcsarnokában. Jegyek még kaphatók a város legrégebbi báljára, írjuk is, hol lehet megváltani, de arra is adunk tippet, mit egyen a bálban, ha nincs ideje/kedve otthon főzni.

 

Újra meg lehet tölteni a kosarakat elemózsiával és italokkal, hiszen 2019. január 19-én ismét lesz Batyus Bál, az eddig megszokott kiváló hangulatban és baráti légkörben – írtuk korábban abban a posztban, amiben bejelentettük, hogy átvettük a bál szervezését.

Íme a program – kattintásra nagyobb

Jelentjük, az előkészületek jól állnak, mi fúvószenészek már próbálunk és a néptáncosok is javában készülnek a fellépésre. A mohácsi Karawanka zenekar vezetője is jelezte, várják már az orosházi bálat, amin hosszú évek óta zenélnek és nagyon szeretik az itteni közönséget.

Legnagyobb örömünkre a báli belépők jól fogynak, így aki nem szeretne lemaradni a jó hangulatú mulatságról, igyekezzen!

Jegyek és asztalfoglalás elővételben: Podmaniczkiné Szegi Katalin (+36 20 380 8806) Forján Orsolya (+36 20 318 8823) Flóra Virágüzlet (Orosháza, Thököly utca 4.)

Sültestál, hidegtál, rétesek, sütik

Akinek nincs ideje/kedve főzni, annak ajánlunk két remek lehetőséget. Az Aranypatkó Csárda idén is elkészítette a Batyus Bálra szóló ajánlatát, íme

Kattintásra nagyobb

A Dózsa György utcai Rétesbolt is összeállította Batyus Bál ihlette ajánlatát, így süti is kerülhet az asztalra

Kattintásra nagyobb

Aki fent van Facebookon, az itt tud bejelentkezni az eseményre. Várjuk önöket Orosháza legrégebbi báljában január 19-én, szombaton!