Jöjjön bálba az orosházi fúvósokkal!

Volt már Orosháza legrégebbi, leghangulatosabb és leglazább báljában? Ha igen, tudja miért jó a Batyus Bál. Ha nem, röviden elmondjuk, miért érdemes minket választani január 18-án esti programnak. Írjuk azt is, hol lehet jegyet venni és arra is adunk tippet, mit egyen a bálban, ha nincs ideje/kedve otthon főzni.

Újra meg lehet tölteni a kosarakat elemózsiával és italokkal, hiszen 2020. január 18-án jön a 20. Batyus Bál. Ez lesz a második alkalom, hogy mi, orosházi fúvósok szervezzük a város legrégebbi bálját a Német Nemzetiségi Önkormányzat támogatásával.

Aki fent van Facebookon, az itt tud bejelentkezni az eseményre. Érdemes, mert itt osztjuk meg a legfontosabb infókat a bálozókkal.

Színpadon az OFZE és a BOR

Mint minden bálban, itt is lesz műsor. A kapukat 18 órakor nyitjuk, és a 19 órási hivatalos bálkezdésig mi, az Orosházi Fúvószenekar játszunk.

De nem csak mi fújunk: est folyamán kétszer is egy kiváló zenész társaság, a Brass On the Road adja majd a Fúvós Showt. A 12 fős zenész csapat lazán, viccesen, de mégis profin játszik a hangszereken, biztosan állíthatjuk, aki hallja és látja őket, élményben lesz része.

Így köszönti a Brass On the Road a 90 éves zenekarunkat egy fantasztikus fúvós fináléban a Szegedi Ifjúsági Napokon ?#egybandaegyhang #ofze #ofze90

Posted by Orosházi Fúvószenekar (OFZE) on Saturday, August 31, 2019
A Szegedi Ifjúsági Napokon minket külön is köszöntettek 🙂

A bálban – ahogy az elmúlt sok sok évben – most is a mohácsi Karawanka zenekar húzza majd a talpalávalót, garantálva, hogy az is táncra perdül, aki egyébként nem szokott. Ízelítőnek itt van egy adag fotó a tavalyi bálról.

Jegyeket tessék!

Aki nem szeretne lemaradni a jó hangulatú mulatságról, igyekezzen a jegyvásárlással! A belépődíj 3000 Ft/fő, amiért minden vendég névre szóló helyet kap. (10 év alatti gyerekeknek ingyenes).
És ahogy az egy batyus bálhoz illik, az ételt, italt, tányért, evőeszközt, poharat mindenki maga hozza, és már indulhat is az asztalok közötti séta és a kóstoltatás…

Jegyek és asztalfoglalás elővételben: Podmaniczkiné Szegi Katalin (+36 20 380 8806) Forján Orsolya (+36 20 318 8823) Flóra Virágüzlet (Orosháza, Thököly utca 4.)

Sültestál, hidegtál, rétesek, sütik

Akinek nincs ideje/kedve főzni, annak ajánlunk két remek lehetőséget. Az Aranypatkó Csárda idén is elkészítette a Batyus Bálra szóló ajánlatát, íme:

Az Aranypatkó Csárda 2020-as Batyus Báli ajánlata

A Dózsa György utcai Rétesbolt is összeállította Batyus Bál ihlette ajánlatát, így süti is kerülhet az asztalra

Várjuk önöket Orosháza legrégebbi báljában január 18-án, szombaton!

#egybandaegyhang #ofze