Tavaly maszk volt, idén pulcsi

Információk a 2022-es, 32. Szilveszteri hangverseny előtt a kezdésről, a beléptetésről, a pluszban nyomtatott jegyekről, az öltözetről, a hangversenyről…és a Batyus bálról.

Nem kell senkinek részletesen elmesélni, hogy 2022 telén mi a helyzet a fűtésszámlákkal. Úgyhogy nem is kezdjük el, hanem a lényegre térünk. 

A sportcsarnokban természetesen fűteni fogunk a hangverseny előtt és alatt, de azt nem garantáljuk, hogy a Karib-tengerre jellemző meleg lesz.

Pedig eláruljuk – hopp, egy kulisszatitok – hogy egy zeneszám erejéig megpróbáljuk majd megidézni ezt a hangulatot is. Kalózok ugyan nem lesznek, de más igen…

Koncerthelyszínné varázsoltuk az Eötvös sportcsarnokot

De vissza a pulcsihoz. Emlékeznek? A 2021-es művelődési központban rendezett 31. Szilveszteri hangversenyen még kötelező volt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. Nem nekünk a színpadon, hanem a közönségnek.

Ehhez képest szinte felüdülés lesz egy plusz pulcsit, kabátot, kardigánt, blézert eltenni, hogy komfortosan érezze magát mindenki a sportcsarnokban a koncert alatt. 

A zenészek és közönségük egy nagy család és az egészség felülír minden megszokást, etikettet és szabályt: minket az sem zavar, ha akár kabátban ülnek a nézőtéren. Szintén javasoljuk, hogy hozzanak magukkal székpárnát is: kis helyen elfér, de jó szolgálatot tesz, ha arra ülnek.

Szóval ne feledjék az idei jelszót: Tavaly maszk volt, idén pulcsi! 

Minden ülőhely elkelt, de állójegyek még kaphatók

Azt már az elején reméltük, hogy sokan jönnek el az idei hangversenyre. De azt mi sem gondoltuk, hogy már karácsony előtt pár nappal elkel az összes ülőhely. 

Ez a sok kék és narancssárga x bizony azt jelenti, hogy azok a helyek már elkeltek

Aki nem kapott jegyet ne csüggedjen! Korlátozott számban állójegyeket is kiadunk, amit a hangverseny napján, a belépésnél lehet megváltani 1500 Ft-os egységáron.

Az állójegyek kizárólag a karzatra érvényesek!

Beléptetés a játékosbejárón

Azért, hogy a felfűtött sportcsarnokot ne hűtsük ki, idén változik a beléptetés menete. Nem a dupla szárnyú nagy ajtón, hanem a beugróban lévő, játékosok által használt kis ajtón történik a beléptetés.

Itt, a csarnok ezen részén lesz a beléptetés

Aki a lelátóra váltott jegyet, annak rögtön balra fel, a lépcsőn visz majd az útja, aki a küzdőtérről élvezi majd a hangversenyt, az az öltözők előtt, a játékoskijárón keresztül jut a helyére. A tájékozódást táblákkal is segítjük, de lesznek rendezők is, akik készséggel segítenek, ha valaki eltévedne.

Kapunyitás 17 óra 20 perckor. Kérjük, érkezzenek időben, hogy találjanak parkolót és legyen idejük elfoglalni a helyeiket. Teltház lesz a koncerten, időbe telik, mire mindenki bejut. 

Apró, de fontos információ: a hangverseny szünetben a küzdőtéren ülők is az emeleti mosdókat tudják majd használni!

Jöjjön a Batyus bálba, vegye meg belépőjét időben

A covid után végre ismét lehetőségünk lesz megrendezni az év egyik legnagyobb fúvós buliját. A Német Nemzetiségi Önkormányzattal közösen 2023. január 21-én a Székács evangélikus iskolában tartjuk a 21. Batyus bálat. Ha volt már, tudja milyen jó a hangulat, ha még nem járt ott, jöjjön el és tapasztalja meg.

A hely szűkössége miatt idén sajnos kevesebb vendéget tudunk majd fogadni, ezért javasolt a gyors döntéshozatal.

Ezt megkönnyítve, a szilveszteri hangverseny előtt és a szünetben már megválthatók a belépők a bálba 4000 Ft-os egységáron.

A zenét a Con Moto Party Band szolgáltatja, és nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, mi fúvósok is készülünk.

A bál jelmondata mit sem változott az elmúlt évtizedek alatt: Ha jöttök lesztek, ha hoztok esztek!