32. Szilveszteri hangverseny – újra a sportcsarnokban

Régen volt már, de tűélesen emlékszünk minden pillanatára. Ahogy beléptünk a zsúfolásig telt sportcsarnokba, már éreztük, ez más lesz, ez nagyobb lesz, ez “ütni fog”. És így is történt, emlékeznek?

Azóta is emlegetjük próbákon és turnékon, hogy az a 2019-es sportcsarnokos koncert, amikor zúgott a vastaps…

Most pedig a covidos évek lezárásai és a jelenlegi nehézségek ellenére úgy döntöttünk, újra belevágunk. Mert a sportcsarnokban, közel 900 embernek zenélni olyan élmény, amire nem nagyon vannak szavak! És persze annak is örülünk, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk, ezt pedig illik meghálálni. És higgyék el, mi erre készülünk!

– Ez a legkomolyabb fellépésünk az évben. Még áprilisban rendeztük a jubileumi templomi hangversenyünket, ahol főleg a komolyzenei vonalat vittük, míg a nyár során inkább a könnyűzene dominált. Szilveszterkor azonban mindkettőre nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ami komoly munkát igényel mindenkitől – mondja Debreczeni Márk karmester.

Lesznek olyan zenék, melyek nemcsak a közönségnek újak, hiszen a zenekar is először lép fel velük. De a már jól megszokott kedvenceinkkel, mint például az Egyiptomi indulóval, John Williams zenéivel vagy éppen a Bud Spencer – Terence Hill és a Hungária-válogatásokkal sem maradunk adósak.

Na és ha csak annyit írunk: REPTÉR, akkor kinek mi jut eszébe?

A hangversenyen ezúttal is lesznek közreműködők, hiszen fontosnak tartjuk, hogy az orosházi művészeti csoportokkal együttműködjünk. Sőt, ezúttal is hívtunk vendéget, aki vezényli majd a zenekart egy zeneszám erejéig.

Aki szeretne naprakész lenni, hogyan állnak az előkészületek, mik lesznek a csarnokba jutás tudnivalói és nem utolsó sorban, mit fogunk majd játszani, kövessen be minket a Facebookon, Instagramon, Twitteren, YouTubeon és persze érdemes beregisztrálni a Facebook eseményre is, hiszen a koncert közeledtével egyre több infot fogunk megosztani ezeken a helyeken.