33. Szilveszteri hangverseny – ismét tele a csarnok

A tavalyi évzáró hangversennyel nagyon magasra tettük a mércét. És most arra készülünk, hogy 2023-ban átugorjuk.

Még alig múlt el a szeptember, de már megállítottak bennünket az utcán, a munkahelyen, a postán, hogy mikortól lehet jegyet venni a Szilveszteri hangversenyre. Ez is jelzi, hogy tavaly tényleg sikerült rendesen odatenni magunkat a sportcsarnokban.

Nagyon fogynak a jegyek Elfogytak az ülőjegyek

Bizony, az ülőjegyek – nagy örömünkre – már elkeltek, de aki siet, még tud vásárolni állójegyet!

A PMK Orosháza jegypénztárának nyitvatartása:
Hétfő: 8:00-12:00; 12:30-16:30
Szerda: 9:00-12:00; 12:30-17:30
Péntek: 8:00-15:00
(A jegyvásárlásnál bankkártyát nem fogadnak el!)

Hálásan köszönjük a nagy érdeklődést, ígérjük, az idei, immár 33. Szilveszteri hangversenyen meg is hálájuk majd a bizalmat, hisz erre, az év legnagyobb fellépésére készülünk hónapok óta.

– Most is készülünk régi nagy kedvencekkel, valamint olyan számokkal is, melyeket december végén hallhat először a közönség. A régebbi sikerdarabok közé tartozik Brahms V. Magyar tánca vagy Duke Ellington Caravan című műve. Lesz azonban olyan is, amit most fogunk elsőre játszani. Hogy két példát említsek, a K.F.T. és a Zenevonat című egyvelegeket most ősszel tanultuk meg – sorolta Debreczeni Márk.

Karmesterünk hozzátette, az idei nyár egyik kedvelt bakadalát a zenekar férfi tagjai fogják énekelni, de lesz szóló ének is, valamint ezeken felül is sok más kedvelt művet fog hallani a közönség. És természetesen most is jönnek a táncosok…

Aki szeretne naprakész lenni, hogyan állnak az előkészületek, mik lesznek a csarnokba jutás tudnivalói és nem utolsó sorban, mit fogunk majd játszani, kövessen be minket a FacebookonInstagramonTwitterenYouTubeon és persze érdemes beregisztrálni a Facebook eseményre is, hiszen a koncert közeledtével egyre több infot fogunk megosztani ezeken a helyeken.

#egybandaegyhang #ofze