Térzenék a nyárban, fociőrülettel (videó)

Régen volt ilyen aktív, szereplésekkel teli nyarunk, mint az elmúlt hetekben. Valahogy úgy alakult, hogy sok felkérés futott be falunapokra, céges rendezvényekre, és egyéb térzenékre.

Fotó: Rosta Tibor

Fotó: Rosta Tibor

Az egyik legjobb, és talán legemlékezetesebb a foci Eb alatt adott térzenénk volt…

Játszottunk a gyopárosi fürdőben csak úgy, szintén a fürdőben a kenyérünnepen, Telekgerendáson az aratóünnepen, Bélmegyeren falunapon, térzenéztünk a városi ünnepségen augusztus 20-án, és persze ne feledjük, hogy jártunk testvértelepülésünkön, Zombán is egy hosszú hétvégén.

Jó volt újra ilyen aktívan zenélni, kellett már ez a pezsgés a társaságnak. Putnoki Zsolt karnagyunk előnyben részesíti a könnyűzenét, ezért nyáron inkább ezt a műfajt hallhatták tőlünk a zeneszeretők.

Hajrá magyarok!

A legjobb/legérdekesebb fellépés azonban az orosházi főtéren felállított focifaluban volt még június közepén. A labdarúgó Európa bajnokság megmozgatta az embereket, ami persze annak volt köszönhető, hogy hosszú évtizedek után újra kijutott válogatottunk. A portugálok elleni Eb selejtező előtt úgy döntöttünk, hogy kiülünk a térre és zenélünk egy jót.

Jelentjük, jó volt, és talán az arcunkra festett magyar trikolórnak is köszönhető, hogy aranylábú fiaink 3-3-as döntetlent játszottak a későbbi tornagyőztes ellen.

#HUN #csakegyutt #euro2016